Afiliere si Promovare

Programe de afiliere, promovare, recomandări, etc

Dragi prieteni TurdaTurism.RO și JuniorRanger.RO 🙂 

Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și ne susțineți activitatea. Ne străduim să vă oferim conținut de calitate, care să vă inspire, să vă informeze și să fie util și relevant pentru voi. Pentru a putea continua să ne desfășurăm activitatea în codiții cât mai bune, folosim link-uri pentru promovare produse și servicii afiliate, pe website-urile noastre și pe rețelele sociale.

Acest lucru înseamnă că, dacă faceți clic pe unul dintre aceste link-uri înainte de a plasa o comandă și cumpărați un produs sau un serviciu recomandat de noi, un mic comision din vânzare se întoarce la noi de la partenerii noștri afiliați, fără niciun cost suplimentar pentru voi !

Vă asigurăm că recomandăm produse și servicii pe care le-am testat, le-am folosit sau care credem că vă pot ajuta în activitățile voastre. Folosirea link-urilor de afiliere nu afectează în niciun fel conținutul website-ului nostru. Opiniile și părerile noastre sunt bazate pe experiența și cunoștințele noastre.

Vă mulțumim pentru că ne ajutați să menținem aceste website-uri, active și funcționale. Dacă aveți orice întrebare sau sugestie legată de link-urile de afiliere sau de orice alt aspect al site-ului nostru, nu ezitați sa ne contactați. Ne face plăcere să vă ascultăm și să povestim 🙂


Pe website-ul TurdaTurism.RO, sunt disponibile diferite sugestii de produse si servicii (prin link-uri de afiliere – vezi lista de mai jos) sau bannere publicitare inserate în articole sau in bara laterala a website-ului.

Vom pregăti și o platformă de afiliere pentru activități și servicii turistice (cazare, bilete de avion, oferte și pachete turistice, rent-a-car, etc.). Folosește link-ul intern:  https://turdaturism.ro/tour (provizoriu).

Pe Junior Ranger HUB, vei găsi recomăndări de resurse utile pentru activități educative în natură, cu juniorii (publicații, aplicatii web,  instrumente si accesorii, etc). Vezi selecție de parteneri afiliați, cu produse și servicii pentru activități educative în natură:  https://turdaturism.ro/edu/

De asemenea, pe domeniul JuniorRanger.RO ( JR Web / JR HUB / JR Blog) sunt activate și reclame Google AdSense, pe care le poți vedea și tu 🙂

Lista Afiliere (in ordine alfabetică):flanco.ro/

noriel.ro