HERVIS

Hervis – link afiliat 2Performant

Compania Hervis Sports a fost înființată în anii ´70 în Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail de articole sportive din Europa. Magazinele Hervis Sports ofertă o gamă variată de articole sportive, urmând tradiţia austriacă şi experienţa în sport de peste 30 de ani.

Hervis Sports & Fashion este prezent la nivel naţional cu o reţea de 24 de magazine (inclusiv Turda, Cluj-Napoca și Târgu Mureş). Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand, cu 60% din produse aparținând mărcilor sport consacrate (Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic, Focus), iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc.

Produse si servicii recomandate

Campanii de promovare / promoționale:

Alte produse recomandate:Notă: Poți comanda produsele ONLINE, cu livrare în MAGAZINUL dorit (ex. Turda, Cluj-Napoca, etc)


Programe de afiliere, promovare, recomandări, etc

Dragi prieteni TurdaTurism.RO și JuniorRanger.RO 🙂 

Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și ne susțineți activitatea. Vă informăm că folosim link-uri pentru promovare produse și servicii afiliate, pe website-urile noastre și pe rețelele sociale. Acest lucru înseamnă că, dacă faceți clic pe unul dintre aceste link-uri înainte de a plasa o comandă și cumpărați un produs sau un serviciu recomandat de noi, un comision mic din vânzare se întoarce la noi de la partenerii afiliați, fără niciun cost suplimentar pentru voi !

Vom pregăti și o platformă de afiliere pentru activități și servicii turistice (cazare, bilete de avion, oferte și pachete turistice, rent-a-car, etc.). Folosește link-ul intern:  https://turdaturism.ro/tour (provizoriu).

Lista Afiliere (in ordine alfabetică):flanco.ro/

farmec.ro
editura-arthur.ro