travelminit

TRAVELMINIT.RO (AFILIAT)

Travelminit are în portofoliu 12 platforme hoteliere în Centrul şi Estul Europei (România, Ungaria, Polonia, Cehia, Croaţia, Austria).

Portofoliul Travelminit acoperă o gamă largă de cazare în toată ţara (litoral, munte, destinaţii balneoclimaterice şi oraşe mari), fiind lider pe piaţa rezervărilor cu card de vacanţă.

Fondată în Cluj-Napoca, compania Travelminit este unul dintre cei mai mari jucători pe piaţă rezervărilor hoteliere din România din 2017. În 2022, Szallas Group (inclusiv Travelminit) a fost achiziţionat de către Wirtualna Polska Holding, una dintre principalele companii de e-commerce şi media din Polonia.Cazare în ROMÂNIA

Cazare în AUSTRIA

Cazare în CEHIA

Cazare în CROAȚIA

Cazare în POLONIA

Cazare în UNGARIA


Servicii turistice (programe de afiliere)

Dragi prieteni TurdaTurism.RO și JuniorRanger.RO 🙂 

Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și ne susțineți activitatea. Pentru a putea continua să ne desfășurăm activitatea în codiții cât mai bune, folosim link-uri pentru promovare produse și servicii afiliate, pe website-urile noastre și pe rețelele sociale.

Vom pregăti o platformă de afiliere pentru activități și servicii turistice (cazare, bilete de avion, oferte și pachete turistice, rent-a-car, etc.).

Folosește link-ul intern:  https://turdaturism.ro/tour (provizoriu).

Lista afiliere – servicii turistice:


flanco.ro/

aosom.ro
editura-arthur.ro