NORIEL

Noriel.RO – link afiliat (2Performant)

Cu peste 88 de magazine fizice proprii si un e-shop, taramul magic Noriel este alegerea cea mai potrivita atunci când cauți nu doar jocuri sau jucării, ci si produse de puericultura, hăinuțe pentru copii, dar si carti pentru copii si oameni mari. Noriel.ro, este locul unde juniorii-exploratori isi gasesc diferite instrumente de observare (binoclu, microscop, telescop)

Recomandari PRODUSE

Campanii de promovare și promoționale:

noriel.ro


Produse recomandate:


Notă: Poți comanda produsele ONLINE, cu livrare în MAGAZINUL dorit (ex. Turda, Cluj-Napoca, etc)


Programe de afiliere, promovare, recomandări, etc

Dragi prieteni TurdaTurism.RO și JuniorRanger.RO 🙂 

Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și ne susțineți activitatea. Vă informăm că folosim link-uri pentru promovare produse și servicii afiliate, pe website-urile noastre și pe rețelele sociale. Acest lucru înseamnă că, dacă faceți clic pe unul dintre aceste link-uri înainte de a plasa o comandă și cumpărați un produs sau un serviciu recomandat de noi, un comision mic din vânzare se întoarce la noi de la partenerii afiliați, fără niciun cost suplimentar pentru voi !

Vom pregăti și o platformă de afiliere pentru activități și servicii turistice (cazare, bilete de avion, oferte și pachete turistice, rent-a-car, etc.). Folosește link-ul intern:  https://turdaturism.ro/tour (provizoriu).

Lista Afiliere (in ordine alfabetică):aleo.ro
editura-arthur.ro