Asus.com

Asus.com eShop – link afiliat 2Performant

Lansat inițial în primăvara lui 2020 pe un domeniu web dedicat, eShop-ul oficial ASUS România a evoluat în direcția firească, spre utilizatori.

Astfel, începând cu octombrie 2021, am răspuns feedback-ului primit din partea clienților din România, oferindu-le o opțiune simplificată de a achiziționa produsele disponibile pe plan local. Integrarea platformei eShop în site-ul oficial facilitează contactul direct pentru a răspunde optim nevoilor și preferințelor utilizatorilor locali.

Utilizatorii vor găsi în același loc toate informațiile despre produse, suportul tehnic, comparatoarele de configurații și opțiunea de cumpărare, aceștia putând lua mai ușor decizia cea mai potrivită.

WINTER SALES

Promo: ASUS – WINTER SALES – până la 20% RECUCERE !!!

Perioada: 17 – 31 IANUARIE 2024


Alte Recomandări

asus.com


asus.com


asus.com

Programe de afiliere, promovare, recomandări, etc

Dragi prieteni TurdaTurism.RO și JuniorRanger.RO 🙂 

Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și ne susțineți activitatea. Vă informăm că folosim link-uri pentru promovare produse și servicii afiliate, pe website-urile noastre și pe rețelele sociale. Acest lucru înseamnă că, dacă faceți clic pe unul dintre aceste link-uri înainte de a plasa o comandă și cumpărați un produs sau un serviciu recomandat de noi, un comision mic din vânzare se întoarce la noi de la partenerii afiliați, fără niciun cost suplimentar pentru voi !

Vom pregăti și o platformă de afiliere pentru activități și servicii turistice (cazare, bilete de avion, oferte și pachete turistice, rent-a-car, etc.). Folosește link-ul intern:  https://turdaturism.ro/tour (provizoriu).

Lista Afiliere (in ordine alfabetică):flanco.ro/

flanco.ro/

cartepedia.ro