Editura Arthur

Editura Arthur – link afiliat (2Performant)

La început a fost un gând: dragostea pentru citit vine din copilărie, când citeam și răsciteam câte o cărticică până o știam pe de rost.

De 15 ani, la editura Arthur publicăm cărți pentru copiii și adolescenții care citesc din plăcere: cărți amuzante, cărți despre aventuri, despre momente importante ale istoriei, despre lumi imaginare și despre lumea din noi, cărți care se citesc cu hohote de râs, dar și cărți despre complexitatea minții umane și puterea empatiei.

Bestsellerele noastre sunt: seria Harry Potter, „Cronicile din Narnia” și „Materiile întunecate”, „Jurnalul unui puști”, „Însemnările unei puștoaice”, „Percy Jackson și Olimpienii”, „Minunea” și seria de autor Roald Dahl. Nume mari din literatura contemporană, precum Neil Gaiman, Philip Pullman sau David Walliams se regăsesc în colecții care-i încurajează pe copii să dea frâu liber fanteziei și să călătorească în alte lumi, cu alte reguli și alte geografii, ca să poată vedea mai bine lumea noastră.

Portofoliul nostru de carte pentru copii este completat de o ofertă selectă de titluri pentru adulți din domenii diverse: romane, comics & romane grafice, memorii, SF&Fantasy, crime. Cei mai populari autori pentru adulți publicați de noi în limba română: sunt Frederick Backman, Margaret Atwood, Isaac Asimov, Harlan Coben. Su siguranță ați auzit de titluri precum Un bărbat pe nume Ove ( ecranizat în 2023 cu Tom Hanks în rolul principal), Povestea slujitoarei, Assassin’s Creed, Fundația, Watchmen, Asterix, Sandman.

Publicații promovate pe Junior Ranger Hub – Editura Arthur

Campanii promoționale

editura-arthur.ro


editura-arthur.ro


editura-arthur.ro


Programe de afiliere, promovare, recomandări, etc

Dragi prieteni TurdaTurism.RO și JuniorRanger.RO 🙂 

Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și ne susțineți activitatea. Vă informăm că folosim link-uri pentru promovare produse și servicii afiliate, pe website-urile noastre și pe rețelele sociale. Acest lucru înseamnă că, dacă faceți clic pe unul dintre aceste link-uri înainte de a plasa o comandă și cumpărați un produs sau un serviciu recomandat de noi, un comision mic din vânzare se întoarce la noi de la partenerii afiliați, fără niciun cost suplimentar pentru voi !

Vom pregăti și o platformă de afiliere pentru activități și servicii turistice (cazare, bilete de avion, oferte și pachete turistice, rent-a-car, etc.). Folosește link-ul intern:  https://turdaturism.ro/tour (provizoriu).

Lista Afiliere (in ordine alfabetică):flanco.ro/

editura-arthur.ro