Poteci A-Z: de la amenajare la zile educative

Te pasionează natura, muntele, potecile? Vrei să împărtăşeşti pasiunea ta cu copiii, tinerii sau voluntarii?

Asociaţia Ecouri Verzi, cu sprijinul Clubului de Ecologie şi Turism Montan Albamont îţi oferă oportunitatea unui training gratuit în care vei afla despre amenajarea potecilor de drumeţie şi despre activităţile educativ – distractive care pot fi derulate în timpul unei excursii.

Activităţile se adresează cadrelor didactice, membrilor ONG de mediu sau a cluburilor de munte, managerilor de voluntari, liderilor de cercetaşi şi altor persoane interesate.

Trainingul este complet gratuit, cazarea, masa şi instructorii fiind asigurate în cadrul proiectului Ecodidactica, finanţat de către Fundaţia Germană pentru Mediu (DBU).

Programul va include activităţi practice, în teren, pe potecile din zona centrală a Munţilor Trascău şi prezentări ale schimburilor de experienţă pe care Ecouri Verzi şi Albamont le-au avut cu parteneri din Germania, Kosovo, Albania şi Scoţia.

Vineri vom afla ce înseamnă să fii voluntar Potecătorii şi sâmbătă îl avem invitat pe dr. Tibor Hartel, biolog preocupat de peisajele agrare din Transilvania şi de arborii remarcabili. Duminică învăţăm despre urmele de animale şi ieşim în căutarea lor. Serile în jurul focului de tabără, cântecele de munte la chitară şi jocurile de cabană nu o să lipsească.


Locurile sunt limitate şi înscrierile se fac la office@ecouriverzi.ro sau la telefon 0730.609.860 (Horaţiu Popa).

Link eveniment (facebook): https://www.facebook.com/events/414458196134277/ 

Locul desfășurării: Centrul de instruire și monitorizare arii protejate „Mărioara Pușcaș” (Rimetea, AB)02

flanco.ro/

aosom.ro
dacris.net