TurdaTurism.RO – Afiliat

Programe de afiliere, promovare, recomandări, etc

Dragi prieteni TurdaTurism.RO și JuniorRanger.RO 🙂

Vă mulțumim pentru că ne urmăriți și ne susțineți activitatea.

Ne străduim să vă oferim conținut de calitate, care să vă inspire, să vă informeze și să fie util și relevant pentru voi.  Pentru a putea continua să vă furnizăm informații și resurse valoroase, folosim pe site-ul nostru link-uri pentru produse și servicii afiliate.

Acest lucru înseamnă că, dacă faceți clic pe unul dintre aceste link-uri înainte de a plasa o comandă și cumpărați un produs sau un serviciu recomandat de noi, un mic comision din vânzare se întoarce la noi de la partenerii noștri afiliați, fără niciun cost suplimentar pentru voi !

Vă asigurăm că recomandăm produse și servicii pe care le-am testat, le-am folosit sau care credem că vă pot ajuta în activitățile voastre. Folosirea link-urilor de afiliere nu afectează în niciun fel conținutul website-ului nostru. Opiniile și părerile noastre sunt bazate pe experiența și cunoștințele noastre. Vă mulțumim pentru că ne ajutați să menținem aceste website-uri, active și funcționale.

Dacă aveți orice întrebare sau sugestie legată de link-urile de afiliere sau de orice alt aspect al site-ului nostru, nu ezitați sa ne contactați. Ne face plăcere să vă ascultăm și să povestim 🙂


Pe website-ul TurdaTurism.RO, sunt disponibile diferite sugestii de produse si servicii – prin link-uri de afiliere (vezi lista de mai jos) sau bannere publicitare inserate in articole sau in bara laterala a website-ului.

Provizoriu, am deschis un link – https://turdaturism.ro/tour – pentru recomandări dedicate pentru programe și servicii de afiliere pentru activități turistice – pachete turistice, cazare, rent-a-car, bilete de avion, etc.

Pe Junior Ranger HUB, vei găsi recomandari de resurse utile pentru activitați cu juniorii (publicații, aplicatii web,  instrumente si accesorii, etc).

De asemenea, pe domeniul JuniorRanger.RO ( JR Web / JR HUB / JR Blog) sunt activate și reclame Google AdSense, pe care le poți vedea și tu 🙂


Lista Afiliere (in ordine alfabetică):


Aleo.RO – link afiliat (2Performant)

Aleo.ro importa si distribuie de sisteme de bare transversale, cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri si alte accesorii pentru transport. Ideea de la care s-a pornit in 2005, a fost aceea de a-i ajuta si pe alti pasionati de schi din Cluj sa-si transporte echipamentele.

Produse recomandate

aleo.ro

aleo.ro

aleo.ro  aleo.ro


AOSOM.RO – link afiliat (2Performant)

Aosom este unul dintre cele mai cunoscute magazine online de mobila in toata lumea. Principalele categorii de produse sunt mobilier pentru casă, birouri, mobilă de exterior și grădină.

Produse recomandate

Campanii de promovare / promoționale:

aosom.ro


Cartepedia – link afiliat (2Performant)

Cartepedia.ro este mai mult decât o enciclopedie virtuală a cărților – este un spațiu al conexiunii între cititori. Aici, păreri, recenzii și povești personale se împletesc, pentru un plus de inspirație și frumos.

Recomandari PRODUSE

cartepedia.ro


Carturești – link afiliat (2Performant)

Carturesti.ro este o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediții rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuțioase, de la porțelanuri fine, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl – peste 350.000 de produse aşteaptă să fie alese.


Decathlon – link afiliat (2Performant)

Decathlon este cel mai important retailer de articole sportive din România ce oferă echipament sportiv pentru minim 80 de sporturi, în magazinele fizice, dar și online pe Decathlon.ro. Scopul Decathlon este să facă sportul accesibil cât mai multor persoane și, în acest sens, încercăm să oferim un raport cât mai bun calitate/preț pentru toate produsele noastre. De aceea, la Decathlon găsiți produse exclusive, aparținând mărcilor proprii, concepute într-un mod inovativ tocmai pentru a fi cât mai accesibile pentru orice sportiv, indiferent de nivelul de practică.

Produse și servicii recomandate

Campanii de promovare / promoționale:

Idei de cadouri sportive

decathlon.ro


Editura CASA – link afiliat (2Performant)

Editura Casa îngrijește câteva serii consacrate de carte pentru copii, cărți pentru Hobby, grădinărit și cultură generală. Calitatea printului este general recunoscută drept impecabilă.

Publicații promovate pe Junior Ranger Hub – Editura CASA


Elefant.RO – link afiliat (Profitshare)

Elefant.ro – mallul online al familiei tale! Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru o gama variata de categorii de produse • Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi.


F64 – link afiliat (2Performant)

Produse recomandate

Campanii de promovare:

f64.ro

f64.ro

f64.ro

Produse recomandate:


Farmec.ro – link afiliat (2Performant)

Farmec este în top 10 branduri iubite de români. Cu o tradiție de peste 50 de ani în industria cosmeticelor, produsele Farmec se remarcă prin calitate și rezultate imediat după utilizare.

Produse și servicii recomandate

farmec.ro


FLANCO – link afiliat (2Performant)

FLANCO este unul dintre cei mei mari retaileri electro-IT din Romania, prezent cu peste 160 de magazine în peste 110 orașe și deținător al unuia din cele mai importante magazine online din țară.


Hervis – link afiliat (2Performant)

Compania Hervis Sports a fost înființată în anii ´70 în Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail de articole sportive din Europa. Magazinele Hervis Sports ofertă o gamă variată de articole sportive, urmând tradiţia austriacă şi experienţa în sport de peste 30 de ani.

Hervis Sports & Fashion este prezent la nivel naţional cu o reţea de 24 de magazine (inclusiv Turda, Cluj-Napoca și Târgu Mureş). Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand, cu 60% din produse aparținând mărcilor sport consacrate (Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic, Focus), iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc.

Produse si servicii recomandate

Campanii de promovare / promoționale:

Alte produse recomandate:Notă: Poți comanda produsele ONLINE, cu livrare în MAGAZINUL dorit (ex. Turda, Cluj-Napoca, etc)


Lensa.RO – link afiliat (2Performant)

Recomandari PRODUSE și SERVICII


Libris.RO – link afiliat (2performant)

Libris.ro este despre oameni, frumos, viitor, despre a construi împreună, despre speranță și povești care devin realitate. Libris este despre fiecare dintre noi. De 11 ani suntem prezenti pe piața de carte, devenind una dintre cele mai mari librarii online din Romania.


Litera.RO – link afiliat (2Performant)

Fondată în anul 1989, Editura Litera a dezvoltat o politică editorală generalistă, reușind să aducă în bibliotecile românilor, în decursul celor 30 de ani de existență, peste 10 000 de titluri, din cele mai variate domenii: ficțiune, enciclopedii, atlase, dicționare, cărți pentru copii, artă și arhitectură, istorie, limbi străine, cultură generală, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală, business, călătorii, familie și timp liber.

Publicații promovate pe Junior Ranger Hub – Editura Litera


Recomandari PRODUSE


Noriel.RO – link afiliat (2Performant)

Cu peste 88 de magazine fizice proprii si un e-shop, taramul magic Noriel este alegerea cea mai potrivita atunci când cauți nu doar jocuri sau jucării, ci si produse de puericultura, hăinuțe pentru copii, dar si carti pentru copii si oameni mari. Noriel.ro, este locul unde juniorii-exploratori isi gasesc diferite instrumente de observare (binoclu, microscop, telescop)

Recomandari PRODUSE

Campanii de promovare și promoționale:


Produse recomandate:


Notă: Poți comanda produsele ONLINE, cu livrare în MAGAZINUL dorit (ex. Turda, Cluj-Napoca, etc)


Ookee.RO – link afiliat (2performant)


PERFECT-TOUR.RO – link afiliat (2Performant)

Perfect Journey este o companie “fresh and smart”. De ce, fresh? Pentru ca suntem conectati permanent la ceea ce se intampla, turistic vorbind si nu numai, in Romania si in lume. Participam remote sau live la evenimentele nationale si internationale din domeniu, astfel incat sa putem consilia corect fiecare solicitare. De ce, smart? Ne adaptam din mers, construim si facem up-grade de sistem si poate cel mai important: la Perfect, gasesti consultantii de turism perfecti pentru tine.

Recomandări programe și servicii turistice

perfect-tour.ro


perfect-tour.ro


perfect-tour.ro


perfect-tour.ro

Destinație - EUROPA

ALTE OFERTE Perfect Tour

perfect-tour.ro


perfect-tour.ro


perfect-tour.ro


perfect-tour.ro


perfect-tour.ro


perfect-tour.ro


Photosetup.RO – link afiliat (2performant)


flanco.ro/

interlink.ro
carturesti.ro