Casca Catlike Cloud 352, Alb/Negru M Mărește

Casca Catlike Cloud 352, Alb/Negru M

CAT-0170063MDSV

Stoc limitat

745 lei

Caracteristici

MarimeM

Informatii

Cloud 352 este o casca de bicicleta inovativa ce foloseste tehnologia Dual AEROSystem, care permite castii sa se adapteze la conditiile meteo prin "capacul" interschimbabil. A fost creata special pentru triatlonisti si pentru ciclisti care cauta sa maximizeze performanta prin avantajul aerodiamicitatii, fara sa sacrifice buna ventilatie a castii.

TEHNOLOGII

 DUAL AERO SYSTEM
Acest sistem ofera cel mai mare coeficient aerodinamic in tot felul de situatii. Ofera ventilatie optima indiferent de vreme. Shellul a fost indelung studiat de catre echipa de cercetare Catlike. Datorita acestui sistem, Catlike creaza prima casca cu shell interschimbabil: capacul Breathable Reticulated Shell cu 352 de gauri ofera ventilatie maxima pastrand avantajul aerodinamic / capacul VeloDrom Shell imbunatateste aerodinamicitatea, pastrand si aerisirea datorita ventilatiilor mari.

 EPS+PPE
EPS este un material 100% reciclabil, ce se remarca print-o greutate extrem de mica, o rezistenta foarte buna si o capacitate excelenta de izolare termala si antibacteriala. PPE este o spuma din plastic eco-friendly, reciclabil, versatil si flexibil capabila sa faca fata mai multor impacturi, fara sa se deterioreze.

 MPS EVO
Customizeaza-ti confortul: MPS eVo este un sistem care regleaza 4 zone ale castii.

Masuri
S / 54-56cm / 310g
M / 57-59cm / 330g
L / 60-62cm / 370g

30 alte produse în aceeași categorie: