Casca Catlike Tako Urban R000, Alb Mat, L Mărește

Casca Catlike Tako Urban R000, Alb Mat, L

CAT-0134000LGCV

Stoc limitat

250 lei

Caracteristici

MarimeL

Informatii

Tako este o casca dedicata celor care folosesc bicicleta ca mijloc principal de transport. Ea reuseste sa combine confortul cu un design stilat si cu un pret accesibil. Are un aspect sportiv, si totodata functional, pentru protectie impotriva soarelui si a ploii si este deasemenea destul de compacta. Are in dotare un cozoroc detasabil, iar reglajul de marime, o face potrivita chiar si pentru persoanele cu capul mai mare.

 MPS eVo

CONFIGUREAZA-TI CONFORTUL: MPS eVo (Multi Position System Evolution) 4 in 1
Acest sistem de reglare revolutionar, permite optimizarea confortului, datorita celor 4 puncte de reglaj incorporate in designul sau. Este proiectat sa se potriveasca oricarui tip de cap.

Reglaj cu rotita
Rotita, din ultra usorul sistem MPS-eVo, permite reglarea fina a diametrului, in incrementari de 1 mm la fiecare click, totul rezultand intr-o stabilitate deosebita si un confort bun.

Reglaj ergonomic
Reglajul ergonomic al acestui sistem, asigura o stabilitate optima, a castii pe cap, datorita aripioarelor laterale, care se regleaza pentru tample. Ba mai mult, aceste aripioare laterale, se adapteaza oricarei forme a capului si datorita bureteilor de diferite grosimi. Se recomanda ca aceste aripioare sa fie scoase in cazul persoanelor cu cap rotund.

Reglaj pe inaltime
Acest sistem exclusiv de fixare, permite deasemenea reglajul vertical al bentitei, prevenind astfel disconfortul din zona occipitala a capului.

Reglajul pentru spate
Acest reglaj, permite reglarea pozitiei celor 2 aripioare, pentru a inlatura presiunea nedorita, de pe zona cervicala.

 Masuri

MD / 54-57cm / 260gr
LG / 58-62cm / 300gr

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Casca Catlike Tako Urban R000, Alb Mat, L

Casca Catlike Tako Urban R000, Alb Mat, L

30 alte produse în aceeași categorie: