Promo Anvelopa pliabila Continental Grand Prix 5000 32-622 Mărește

Anvelopa pliabila Continental Grand Prix 5000 32-622

101626

Stoc limitat

Ultimele bucati in stoc !

310.00 lei

Caracteristici

Balonaj anvelopa32 mm
Balonaj anvelopa 28-2932 mm

Informatii

O noua era in ciclism

Cel mai bun allrounder adus la un nou nivel de performanta

Construit pentru a te face mai bun

Tehnologii:

BlackChili - Mixtura unica de cauciuc produsa doar in fabrica din Germania a revolutionat anvelopele de biciclete. Compusul imbunatateste rularea cu 26% si ofera 30% mai mult grip decat anvelopele cu compusi de siliciu. Anvelopele premium cu acest compus impresioneaza si prin rezistenta mare la uzura si isi pastreaza propietatile de la primul pana la ultimul kilometru.

Active Comfort Technology - o noua tendinta in ciclism, integrata in constructia anvelopei, absoarbe vibratiile avand ca rezultat o rulare mai lina.

Lazer Grip - pentru a te face una cu soseaua; structura microprofilului de pe larale te mentile pe sosea in viraje agresive

Vectran - fibra high-tech sintetica cu un model preluat din natura. Asemeni panzei de paianjen, Vectran este un polimer lichid-cristalin LCP. Vectran este tors din polimerul topit Vectra si procesat mai departe pentru a forma o tesatura multi-strat. rezultatul este enorm de rezistent la rupere si in acelasi timp foarte usor. Exact calitatile de care are nevoie o anvelopa premium de bicicleta.

Dimensiune: 32-622 (700*32C)

3 plies / total 330 tpi

Presiune recomandata: 6 bar

Presiune maxima: 7 bar

Greutate 295 grame

Fabricat in Germania

30 alte produse în aceeași categorie: