Ceas Sigma Pulse Meter RC Move negru Mărește

Ceas Sigma Pulse Meter RC Move negru

FRC390327

Stoc limitat

Ultimele bucati in stoc !

899.00 lei

Informatii

Partenerul ideal pentru alergatori seriosi, profesionisti. Precizie EKG prin senzorul de torace R1 blue cu date codate digital - se pot urmari toate datele importante (distanta, viteza, puls, calorii) concomitent si prin bluetooth se transmite ceasului sau altor aparate (ex. telefon smart). Este compatibil* cu aplicatia Sigma Move si in acest mod anumite functii ale telefonului se pot comanda si de pe ceas (ex: muzica,voce, etc). Curea de mana din silicon extraconfortabil. Functiile: 7 de puls, 4 de viteza, 4 de timpi, 2 de distanta si 2 de calorii sunt completate cu un numarator ture pista. Functia de ture pista este deosebit de functionala si toate celelalte date importante masurate si calculate se pot defalca pe ture pista (max. 99 ture). Informatiile colectate pot fi descarcate in calculator cu adaptorul dongle. Aici pot fi analizate si evaluate cu programul inclus Sigma Data Center. Aparatul este compatibil si cu aplicatia gratuita Sigma Move. Setul contine: ceas alergare, senzor de torace R1 Blue + curea Comfortex+, adaptor dongle, software Data Center.

Orice sport practici, prin monitorizarea pulsului vei avea randament mai ridicat, fiindca se stie ca, depinzand de tipul antrenamentului pulsul trebuie mentinut intr-un anumit interval. Fie vorba de ardere de calorii, marirea rezistentei sau a performantei, pentru a executa antrenamentul perfect este imperios necesar cunoasterea sarcinii la care este supus organismul. Urmarese aceste date cu ajutorul ceasului de top Sigma si vei putea avea rezultate ca un profesionist!

Sigma Move App (Gratuit)

Aplicatie sport pentru iOS. Poate sa iti fie de ajutor in nenumarate activitati sportive pentru inregistrarea, analiza si partajarea datelor si rezultatelor tale de la antrenamente. Combinat cu senzorul de torace, R1 Blue Comfortex+ este un partener excelent la antrenamente. Ai nevoie doar de telefon si de nimic altceva. Aplicatia se poate descarca gratuit din Apple App Store

18 alte produse în aceeași categorie: