Niciun produs
Filtreaza produse
Harta turistica detaliata a Muntii Trascaului partea de Mijloc. Contine o descriere detaliata pe verso a principalelor traseelor turistice marcate, a traseelor rutiere, precum si o descrie geografica, geologica, hidrografica, etc. a zonei. Contine pe verso planul orasului Aiud.
Harta turistică a Văii Vaserului. Sunt marcate traseele turistice, drumurile forestiere, linia de cale ferată a ”Mocănitei” împreună cu statiile acesteia. Pe verso sunt descrise 10 trasee turistice în limba română si engleză, alături de o prezentare sumară a regiunii si conditiile de vizitare pe timp de vară si iarnă.
Include (pe verso): monografie in trei limbi (romana, maghiara, engleza), prezentarea a 18 trasee turistice, prezentarea a 6 trasee carosabile, mici harti in medalion ale oraselor Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc si Suceava (centru). Scara: 1:70000.
Harta turistica amanuntita a zonei Muntii Metaliferi. Contine o descriere detaliata pe verso in limbile romana, maghiara si engleza a principalelor trasee turistice, a posibilitatilor de cazare, precum si o prezentare geografica, geologica, hidrografica, a zonei.
Harta turistica detaliata a zonei Muntii Calimani cu descriere detaliata pe verso in limbile romana, maghiara si engleza a principalelor trasee turistice, a posibilitatilor de cazare, precum si prezentarea geografica, geologica, hidrografica a zonei.
Harta turistica detaliata a zonei Muntii Gutai,si Tibles. Contine o descriere detaliata pe verso in limbile romana, maghiara si engleza a principalelor trasee turistice, precum si o prezentare geografica, geologica, hidrografica, a zonei.
Harta turistica si rutiera detaliata a zonei Muntii Ignis, Creasta Pietrii si Gutai. Cuprinde zona : Baia Mare - Baia Sprie - Cavnic - Ocna Sugatag - Vadu Izei- Sighetu Marmatiei - Sapanta - Bixad - Oasul Nou.
Harta in limbile romana, maghiara si engleza.Cuprinde informatii despre: Scurt istoric, Relief, Structura geoogica, Clima, Hidrografie, Vegetatie, Fauna, Arii protejate, Asezari si populatie, Obiective turistice, Posibilitati de cazare, Descrierea municipiului Zalau, Descrierea traseelor carosabile, Descrierea traseelor turistice marcate.
Scara: 1:50000.Include (pe verso): monografie in trei limbi (romana, maghiara, engleza), prezentarea a 12 trasee turistice si 6 trasee carosabile, schita orasului Petrosani
Include (pe verso): monografie in trei limbi (romana, maghiara, engleza), prezentarea a 30 trasee turistice. Scara: 1:50000
Zona Padis din Muntii Bihor. Editie actualizata, cu largirea zonei cuprinse, pana la Stana de Vale. Include (pe verso): harta detaliata despre: Cetatile Ponorului, Cheile Somesului Cald, Izbucul si Cheile Galbenei, monografie in doua limbi (romana, engleza), prezentarea a 20 trasee turistice. Scara: 1:30000
Include (pe verso): monografie in trei limbi (romana, maghiara, engleza), prezentarea a 8 traseelor turistice si 8 trasee carosabile. Scara: 1:50000.
Include (pe verso): - monografie in trei limbi (romana, maghiara, engleza) si prezentarea a 31 trasee turistice. Scara: 1:50000
Ghid Turistic a zonei Muntii Trascaului (partea de nord) si a Cheilor Turzii. Contine harta deataliata a Cheilor Turzii (1:5000) cu traseele de alpinism ! Editia revizuita: 2009
Harta Muntii Vladeasa poartă indicativul MN13. Contine 32 trasee parcurse cu GPS, descrise amanuntit in limbile romana si engleza. Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise in detaliu in limbile romana si engleza, unele trasee avand atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul...
Harta Munţilor Parâng poartă indicativul MN12, ceea ce-nseamnă că este al doisprezecelea număr din colecţia „Munţii Noştri”. 10% din pretul fiecarei harti cumparate, va fi directionat catre programele de reamenajare a traseelor turistice din imprejurimile Turzii.
Cuprinde zona intre: Complexul Turistic Codlea - Sinca Noua - Poiana Marului - Cabana Plaiu Foii - Vf Tamasul Mare - Valea Dimbovita - Rucas - Moieciu de Sus - Cabana Scropoasa - Sinaia - Traisteni - Cheia - Vama Buzaului - Intorsura Buzaului - Prejmer - Brasov
Harta 100 de excursii cu bicicleta în zona Clujului poartă indicativulMB01, ceea ce-nseamnă că este al primul număr din seria „Hărţi Mountain Bike” 10% din pretul fiecarei harti cumparate, va fi directionat catre programele de reamenajare a traseelor turistice din imprejurimi.
Harta Munţilor Piatra Craiului poartă indicativul MN02, ceea ce-nseamnă că este al doilea număr din colecţia „Munţii Noştri”. 10% din pretul fiecarei harti cumparate, va fi directionat catre programele de reamenajare a traseelor turistice din imprejurimi.
Harta Munţilor Rodnei poartă indicativul MN03, ceea ce-nseamnă că este al treilea număr din colecţia „Munţii Noştri”. 10% din pretul fiecarei harti cumparate, va fi directionat catre programele de reamenajare a traseelor turistice din imprejurimi.
Harta Munţilor Ciucaş poartă indicativul MN04, ceea ce-nseamnă că este al patrulea număr din colecţia „Munţii Noştri”. 10% din pretul fiecarei harti cumparate, va fi directionat catre programele de reamenajare a traseelor turistice din imprejurimi.
Harta Masivelor Postăvaru, Piatra Mare şi a Munţilor Baiului poartă indicativul MN05, ceea ce-nseamnă că este al cincelea număr din colecţia „Munţii Noştri”. 10% din pretul fiecarei harti cumparate, va fi directionat catre programele de reamenajare a traseelor turistice din imprejurimi.
Harta Munţilor Retezat poartă indicativul MN06, ceea ce-nseamnă că este al şaselea număr din colecţia „Munţii Noştri”. 10% din pretul fiecarei harti cumparate, va fi directionat catre programele de reamenajare a traseelor turistice din imprejurimi.
Harta Masivului Ceahlău poartă indicativul MN09, ceea ce-nseamnă că este al nouălea număr din colecţia „Munţii Noştri”. 10% din pretul fiecarei harti cumparate, va fi directionat catre programele de reamenajare a traseelor turistice din imprejurimi.
Harta Munţilor Trascăului poartă indicativul MN10, ceea ce-nseamnă că este al zecilea număr din colecţia „Munţii Noştri”. 10% din pretul fiecarei harti cumparate, va fi directionat catre programele de reamenajare a traseelor turistice din imprejurimi.
Harta Munţilor Gilău – Muntele Mare poartă indicativul MN11, ceea ce-nseamnă că este al unsprezecelea număr din colecţia „Munţii Noştri”. 10% din pretul fiecarei harti cumparate, va fi directionat catre programele de reamenajare a traseelor turistice din imprejurimi.
Harta turistica detaliata a zonei Muntii Bihor. Contine o descriere detaliata pe verso in limbile romana, maghiara si engleza a principalelor trasee turistice si rutiere, precum si o prezentare geografica, geologica, hidrografica, a zonei.
Scara: 1:60000 Include (pe verso): monografie in trei limbi (romana, maghiara, engleza), lista cabanelor din masiv, prezentarea a 25 trasee turistice,
Harta Muntilor Apuseni, la scara 1:200.000 si dimensiunile de 100x70 cm. Pe verso are informatii turistice (descriere generalã, descrierea traseelor rutiere, trasee marcate, posibilitati de cazare, arii protejate) in limbile românã, maghiarã si engleza. Include si harti in medalion, ale oraselor Alba Iulia, Arad, Deva, Cluj-Napoca si Oradea
Harta Munţilor Maramureşului poartă indicativul MN08, ceea ce-nseamnă că este al optulea număr din colecţia „Munţii Noştri”. 10% din pretul fiecarei harti cumparate, va fi directionat catre programele de reamenajare a traseelor turistice din imprejurimi.
Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România și Asociația de Ecoturism Țara Dornelor. Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă.
Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă. Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România și Administrația Parcului Național Cozia.
Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă. Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România si WWF (World Wide Fund for Nature)
Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă. Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România si CAPDD Bihor.
Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă. Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România și Administrația Parcului Natural Bucegi.
Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă.Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România.
Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă. Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România și Centrul pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă...
Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă. Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România și Administrația Parcului Național Piatra Craiului.
Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă. Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România și Organizația GeoEcologică Accent.
Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă. Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România.
Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România, Serviciul Public Salvamont Hunedoara și Asociația de Turism Retezat. Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în...
Hărțile Zenith, realizate în colaborare cu Asociația de Ecoturism din România, se nasc din dorința de a fi în mijlocul naturii, în ture de drumeție sau schi, cu bicicleta sau la cățărat. Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților. serviciilor...
Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă. Harta este realizată de Zenithmaps în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România și Asociația Mioritics.
Harta Munţilor Bucegi poartă indicativul MN01, ceea ce-nseamnă că este deschizatoarea de drum a noii colecţii.
Harta Munţilor Făgăraş poartă indicativul MN07, ceea ce-nseamnă că este al şaptelea număr din colecţia „Munţii Noştri”. Harta principala, care include si Muntii Iezer-Papusa, este la scara 1:75.000 Zona alpină apare la o scară mai detaliată: 1 : 35 000.
Harta de cicloturism a Munţilor Banat poartă indicativul MB02, ceea ce-nseamnă că este al doi-lea număr din seria „Hărţi Mountain Bike”. Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice...